Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

Istoric

NET Comunications a fost infiintata in 2003 cu scopul de a asigura intretinerea si service-ul echipamentelor de etichetare si marcare industriala.
In 2007 a inceput cooperarea cu compania germana Avery Dennison, unul dintre liderii mondiali in productia de imprimante termice si consumabile.
Din 2009 am inceput productia de etichete autoadezive utilizand materiale de calitate superioara produse de companiile Avery Dennison – Fasson si Budaval.
In februarie 2010 devine membra a programului Zebra EMEA Partners First, devenind astfel partener oficial Zebra Technologies.

In februarie 2011 este implementat cu succes Sistemul de Management al Calitatii, care indeplineste cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008.
Descarcare Certificat ISO: CERTIFICAT ISO 2017 pdf_icon

In luna august 2011 firma noastra a obtinut statutul de Reseller Autorizat Motorola.
In anul 2012 s-a realizat o investitie de tip Green Field, concretizata in spatiul propriu de productie, localizat in zona Jucu, in vecinatatea parcurilor industriale Tetarom II si Tetarom III.

Parteneriatele create ne-au diversificat portofoliul de produse si servicii, asigurand o crestere anuala a cifrei de afaceri. Totodata, respectul fata de clienti, promptitudinea in livrare, respectiv rezolvarea oricaror probleme tehnice aparute, ne-au asigurat ascensiunea pe acest segment.
Avem onoarea de a colabora cu companii cu traditie, ale caror produse le promovam cu mandrie si cu increderea ca toti clientii nostri sint si vor fi multumiti ca au investit in ele: Avery Dennison-Fasson, Budaval, Motorola, Zebra, Citizen, Honeywell, Datamax O’Neal, Toshiba, Intermec sau Datalogic.

In Octombrie 2022 Net Comunications devine Etinet Labels SRL.